Bitcoin-adresser vokser: On-chain data antyder mere købspres

TL: DR opdeling

  • Bitcoin til udveksling af tilstrømning steg kraftigt de sidste 24 timer.
  • Midt i det massive er der stadig tegn på køb, da Bitcoin-adresser stadig vokser.

Den førende digitale valuta, Bitcoin (BTC), skyggede omkring $ 1.000 inden for 24 timer, da markedet ser ud til at trække sig tilbage. Mange investorer begyndte at udbetale fra markedsrallyet, da Bitcoin-tilstrømningen til børser er steget siden den sidste dag. Imidlertid viser data på kæden stadig tegn på køb, da mange Bitcoin-adresser akkumulerer flere mønter. Så mens prisen faldt, valgte nogle investorer at købe dyppemønterne.

Tilstrømning til udvekslingsspidser

Som det ses i Bitcoin-prisen, har der været massive salg af den førende krypto inden for de sidste 24 timer. Administrerende direktør for Crypto Quant, Ki Young Ju, delte et diagram tidligere i dag og påpegede, hvordan All Exchanges Inflow Mean spidsede inden for få timer. Ifølge ham var de massive indskud til udvekslinger relativt fra hvaladresserne. Glassnode, en on-chain analyseplatform, bekræftede også udviklingen.

I et tweet torsdag informerede Glassnode om, at den daglige Bitcoin Era-on-chain-strøm til børser nåede 1,2 mia. $. Cirka 1,1 mia. $ I Bitcoin flyttede ud fra børser og skabte en nettostrøm på + 46 mio. Nogle tilfældige kommentarer på Twitter hævdede, at hvalinvestorer manipulerede Bitcoin-prisen ved at sælge massivt, kun for at købe dem tilbage til en dyppende pris. Dette kommer, da store Bitcoin-adresser øges i antal.

Hvem køber dip?

Udover de massive Bitcoin-indskud påpegede CEO for Crypto Quant også, at nogle stadig køber kryptoen. Mens han citerede de langsigtede on-chain-indikatorer, mente han, at købstrykket er fremherskende, og at Bitcoin stadig kan bryde niveauet på $ 20.000 om få dage.

Alle gennemsnit for udvekslingsstrøm steget for et par timer siden.

Det indikerer, at hvaler relativt set deponerede $ BTC til børser.

Men langsigtede on-chain indikatorer siger, at købstrykket er fremherskende. Jeg tror stadig, at vi kan gå i stykker 20.000 om et par dage.

Diagram 👉 https://t.co/mL1j2ZqVf8 pic.twitter.com/6ErmJHrS4v

– Ki Young Ju 주기영 (@ki_young_ju) 26. november 2020

Per Glassnode steg Bitcoin-adresser med mindst 10 BTC til en 4-måneders højde på 154.720 i dag. På samme måde steg Bitcoin-adresser med 1.000 BTC til en anden højde på 2.278.

Categories: Bitcoin
Tags: