Bitcoin

Innflytelsesrik kryptoanalytiker sier at Bitcoin kan nå $ 5 millioner – men de fleste handelsmenn vil tape penger

En kjent Bitcoin-influencer og analytiker ga nettopp en av de mest bullish Bitcoin-spådommene på rekord, og sa at den øverste kryptovalutaen kunne skyte i været til 5 millioner dollar.

Den pseudonyme analytikeren, kjent i bransjen som Carl the Moon, har en samlet følge på 170 000 på Twitter og YouTube.

I et nytt intervju med Coin Post sier han at den dristige spådommen avhenger av fremtiden for fiat-valuta

“Hvis du ser på verdensforsyningen, verdsettes den for øyeblikket til 100 billioner dollar. Hvis Bitcoin tar over hele denne likviditetspuljen, denne fiatpengepuljen, betyr dette at Bitcoin potensielt kan overta denne markedsverdien, og det vil sette Bitcoin Revolution til omtrent 5 millioner dollar per Bitcoin.

Carl sier at han mener det nåværende globale økonomiske landskapet er gunstig for kryptovalutaen.

„Jeg tror det er åpenbart at Bitcoin til slutt kommer til å bryte $ 20.000. Vi ser sentralbankene trykke valuta som aldri før. Og det vi ser er [en] historisk mengde valutautskrift, dette er det nøyaktige scenariet som Bitcoin ble opprettet for. I utgangspunktet ser Bitcoin veldig bullish ut, mye mer bullish enn på et teknisk nivå. ”

Mens den pseudonyme analytikeren er bullish på Bitcoin, sier han at de fleste handelsmenn sannsynligvis vil tape penger på å prøve å time BTCs prishandling

«Jeg tror at folk som har Bitcoin vil være de største vinnerne i verden fordi Bitcoin har vært den beste ytelsen i forrige tiår. Det vil etter min mening fortsette å være den beste ytelsen i dette tiåret.

Handlere kan tjene mer penger enn innehavere hvis de aktivt handler og hvis de vet hva de gjør. Men folk som ikke er erfarne, taper penger når de handler. Cirka 80-90% av menneskene som handler, taper faktisk penger over tid. ”

På kort sikt sier analytikeren at Bitcoin bare trenger å bryte $ 14 000 for å starte den store opptrenden.

“Jeg tror at Bitcoin for tiden er i et oksemarked, men jeg er ikke så sikker på at vi har startet den store Bitcoin-okseløpet ennå … Det store spørsmålet er om Bitcoin vil kunne bryte denne forrige høyden. Det var en høyde på omtrent 14 000 dollar tilbake her i juni – juli 2019. Jeg tror at når vi bryter dette nivået, kan jeg med sikkerhet si at vi er garantert i et oksemarked. „