Bitcoin

Lov dekodet: Transformationer i kryptobørs og traditionelle institutioner, 18.-25. September

Måske en dag synes tegning af forskelle mellem krypto og traditionel finansiering malerisk.

Hver fredag ​​leverer Law Decoded analyse af ugens kritiske historier inden for politik, regulering og lov.

Redaktørens note
Den sidste scene i Animal Farm, Orwells klassiske revolution, der er gået galt, og et hæfteklammer fra gymnasielæsningslister i hele den engelsktalende verden indeholder et kortspil. Grisene, der driver gården med en jernhove, er vært for de mennesker, der er gået fra revolutionens fjender til drikkekammerater fra revolutionens ledere. Bogen slutter med beskyldninger om snyd og realiseret en metamorfose. Svinene og mændene ser lige ud.

Hvis du skæver, begynder alt at ligne dine yndlingsfabel. Inden for krypto er der en stamme af revolutionær snak, der dogmatisk modsætter sig bevægelser mod kompromis og forhandling med de kræfter, der styrer traditionel finansiering. Crypto bør ikke risikere denne forurening, går tankegangen.

Centraliserede kryptokursudvekslinger, der opererer i stærkt regulerede jurisdiktioner, tager meget flak fra kryptos revolutionære side, mens de også tåler en masse bureaukrati og lange kedelige møder fra regulatorer. Forskellige tokens opfører sig på radikalt forskellige måder, og endda O.G. Bitcoin kan fungere som en valuta, en butik af værdi og en spekulativ investering afhængigt af hvordan du ser på det. Og i modsætning til mere decentraliserede måder at flytte krypto rundt på, skal børser beskæftige sig med, hvordan regulatorer ser på krypto på en given dag eller i en given jurisdiktion.

Derfor skal krypto-udvekslinger stå over for indviklede taksonomier. Er de animalsk, vegetabilsk eller mineralsk? Er det betalingsbehandlere? Banker? Traditionelle udvekslinger – men selv da af varen eller sikkerhedsvarianten? Mens tilsynsmyndigheder og juridiske hold hacker sig ud af kredsen af ​​mulige registreringskrav, er udvekslingen stadig underlagt særlig paranoia med hensyn til hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme. Og sandheden er, udvekslinger er slags en kimære, og det er inden vi kommer rundt til samtalen om DeFi.

På trods af disse udfordringer er vi vidne til en ret radikal metamorfose. Crypto-udvekslinger og deres mere traditionelle Bitcoin Up økonomiske analoger får stadig større licens til at handle som hinanden. Og sjovt nok begyndte denne uge med bombeskalnyheder om mangeårige AML-fiaskoer hos verdens mest prestigefyldte banker, der gjorde det lettere at snyde ved 12-cifrede spil.

 

Noget rådnet i staten Deutsche Bank

At lede nutidens historier er en massiv lækage af mistænkelig aktivitet hos verdens førende finansielle institutioner.

Data lækket fra US Treasury’s Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN), et bureau, der sporer global ulovlig finansiering ved at indsamle „mistænkelige aktivitetsrapporter“ (SAR) – et system, der tilsyneladende lader meget tilbage at ønske.

De lækkede SAR’er repræsenterer en lille brøkdel af alle rapporter indgivet i tidsperioden 2000-2017, men afspejler alligevel over $ 2 billioner i ulovlige midler. Det er ingen overraskelse, at disse transaktioner, men det der er overraskende er, hvor lidt de involverede banker eller de myndigheder, der modtager rapporterne, syntes at være ligeglade. Mange af disse transaktioner var knyttet til kendt kriminel aktivitet og Ponzi-ordninger. Deutsche Bank alene stod bag $ 1.2 billioner i bevægelse. Og alligevel så færre end 1% af SARS opfølgning.

I den fineste tradition for regeringsagenturer, der er blevet dårlige på deres job, blev en formel erklæring fra FinCEN bustet og henvist kryptisk til rapporter „baseret på ulovligt afslørede mistænkelige aktivitetsrapporter.“ Omformulering af udsagnet og fangst af FinCEN, der ikke fanger forbrydelser, som det er tiltalt for at fange, er i sig selv en forbrydelse.

Åbenbaringen fremkaldte global forargelse, men en unik skadenfreude steg gennem kryptosamfundet, som så ofte er syndebukket for hvidvaskning af penge og finansiering af terrorisme. I mellemtiden er den samlede markedsværdi for alle kryptokurver ca. 340 milliarder dollars pr. Pressetid. Undersøgelsens kryptoansigter ser således ret uforholdsmæssige ud. Imidlertid har de involverede banker oplevet en overfyldning på markederne i den mellemliggende uge.

Faktisk er de fleste kryptoer trods alt råvarer, siger nye regninger
To nye regninger, der blev introduceret i huset i går, præsenterer en ny ramme til klassificering af krypto i USA samt føderal registrering for udveksling.

Et lovforslag siger effektivt, at kryptokurver er varer, medmindre andet er bevist. Den anden for Husets landbrugsudvalg ville sikre, at krypto-udvekslinger har mulighed for at registrere