Bitcoin

NYDIG rejser $ 200 mio. Fra strategiske partnere, da den samlede Bitcoin-forvaring topper $ 1 mia

NYDIG og dets strategiske partnere vil arbejde sammen om Bitcoin-relaterede initiativer efter en finansieringsrunde på 200 millioner dollars.

New York Digital Investment Group annoncerede afslutningen af ​​en finansieringsrunde på 200 millioner dollars til vækstkapital til forretningsinitiativer relateret til Bitcoin ( BTC )

Finansieringsrunden blev ledet af blandt andre NYDIG strategiske partnere Morgan Stanley, Stone Ridge Holdings Group, Soros Fund Management og MassMutual.

NYDIG, en udbyder af Bitcoin-relateret teknologi og investeringstjenester, vil arbejde sammen med sine strategiske partnere om at anvende Bitcoin-fokuserede løsninger til forsikrings-, bank- og ren energiindustrien. NYDIGs medstifter og administrerende direktør, Robert Gutmann, sagde :

”Virksomhederne, der deltager i denne runde, er mere end investorer – de er partnere, som hver især er kendt for os i årevis. NYDIG vil arbejde med disse firmaer om Bitcoin-relaterede strategiske initiativer, der spænder over investeringsstyring, forsikring, bank, ren energi og filantropi. ”

Efter en række højt profilerede Bitcoin-erhvervelser fra forskellige institutionelle enheder sagde Gutmann, at de seneste partnerskaber var et tegn på, at institutionel vedtagelse af Bitcoin var ankommet

”Disse partnerskaber giver ingen tvivl om, at institutionel adoption af Bitcoin er ankommet, og at NYDIG er den foretrukne partner for seriøse finansielle servicevirksomheder med de højeste standarder for tillids- og omhu,“ sagde Gutmann og tilføjede: „I de kommende måneder og kvartaler , se efter en eksplosion af innovation i Bitcoin-produkter og -tjenester leveret af NYDIG i partnerskab med vores nye investorer. ”

NYDIG annoncerede også mandag, at blandt livs-, livrente-, og ejendoms- og havariforsikringsselskaber, der udnytter sin platform, er der nu mere end 1 milliard dollar i Bitcoin-investeringer i dets institutionelle depot.

Grundlæggeren og bestyrelsesformanden for NYDIG, Ross Stevens, sagde, at den seneste finansieringsrunde fra institutionelle investorer var god for virksomheden og BTC. ”Jeg er begejstret for, hvad denne gruppe af utrolige investorer vil betyde for NYDIG, men især for Bitcoin,” sagde Stevens.