Pensjonert amerikansk rapper, Logic kjøper $ 6 millioner Bitcoin

  • Amerikansk rapper, Logic avslører at han eier $ 6 millioner i Bitcoin.
  • Nylig innrømmer den nest rikeste mannen i Mexico å ha holdt kryptoen også.

Tidligere nyheter informerte om at den ledende kryptovalutaen, Bitcoin (BTC), vinner oppmerksomhet og investeringer fra institusjonelle investorer.

Siden Bitcoin-prisen begynte å øke, ble det sett mange velstående offentlige personer kjøpe og innrømme at de holder kryptoen i porteføljen sin. I dag avslørte en pensjonert amerikansk rapper, Sir Robert Bryson Hall II, som er profesjonelt kjent som Logic, torsdag at han kjøpte Bitcoin.

Amerikansk rapper holder $ 6 millioner Bitcoin

Den 30 år gamle amerikanske rapperen, som nylig trakk seg tilbake fra sin musikkvirksomhet for å „fokusere på å være en flott far,“ tok seg til Instagram-håndtaket for å avsløre sin siste økonomiske grep. Han innrømmet å ha kjøpt Bitcoin til en verdi av $ 6 millioner den siste måneden. Å dømme etter stigningene i kryptovalutaens pris siden oktober, kan man enkelt konkludere med at den amerikanske rapperens Bitcoin-investering er opp eksponentielt.

I skrivende stund handler den ledende kryptovalutaen til $ 18108 på Coinmarketcap. Logics pengetrinn har selvsagt tiltrukket seg flere kommentarer fra krypto Twitter, inkludert konsernsjef i Binance, Changpeng Zhao (CZ).

»No Jumper 🏀 på Instagram:“ @ Logic301 sier at han kjøpte 6 millioner i bitcoin … 😮😮 fk it, YOLO ”

Kult video også. Https://t.co/Mp5sujC6mJ pic.twitter.com/piwQFZTKgn

– CZ Binance (@cz_binance) 20. november 2020

Bitcoin tiltrekker seg velstående

Ikke bare institusjoner, velstående investorer og offentlige personer i forskjellige sektorer begynner å gi kryptovalutaer et skudd i den ene eller den andre. Nylig rapporterte Cryptopolitan at den nest rikeste mannen i Mexico nå har Bitcoin. Navngitt Ricardo Salinas Pliego, avslørte den meksikanske forretningsmannen at han eier omtrent 10 prosent av sin likvide portefølje i Bitcoin.

Fra sin tweet er meksikaneren også en stor fan av kryptovaluta. Han skrev på Twitter:

“Bitcoin beskytter innbyggerne mot statlig ekspropriasjon. Mange spør meg om jeg har bitcoins, JA. Jeg har investert 10% av min likvide portefølje […]. ”

Categories: Bitcoin
Tags: