Tässä on mitä kaikkien aikojen suurin shakkipelaaja ajattelee Bitcoinista

Lukemattomissa tapauksissa monet kriptovaluuttayhteisön ulkopuolella olevat ihmiset ovat kirjoittaneet sanan Bitcoin Evolution. Jotkut ovat sijoittajia, jotka ovat saattaneet olla perinteisen rahoituksen toisessa päässä, mutta harvemmin maailmankuulu shakkipelaaja ei sano vain sanaa tai kahta kryptovaluutoista, hän istuu ja puhuu laajasti kriptovaluuttojen välisen ristin tärkeydestä. ihmisoikeudet ja vapaus, jonka salakirjoitukset tarjoavat ihmisille ympäri maailmaa, mikä hänen mielestään ylittää sudenkuopat.

Näin tapahtui, kun Forbesin avustaja haastatteli Garry Kasparovia, joka on ilmeisesti kiihkeä Bitcoiner

Chess-pelaajalla on nimiään varten useita otsikoita, mutta Wikipedian lyhyt historia auttaa peittämään tämän.

Kuten Wikipediasta lainasi, ”Garry Kimovich Kasparov on venäläinen shakin suurmestari, entinen shakkien maailmanmestari, kirjailija ja poliittinen aktivisti, jota monet pitävät kaikkien aikojen suurimpana shakkina. Vuodesta 1986 eläkkeelleen vuonna 2005, Kasparov sijoittui maailman ykkönen 225 kuukaudesta 225 kuukauteen ja uransa kokonaisuutena 255 kuukauteen. “

Shakkilegenda, joka toimii tällä hetkellä Avastin turvallisuuslähettiläänä ja useiden ihmisoikeusjärjestöjen puheenjohtajana, puhui Forbesin Roger Huangin kanssa ennen kaikkea globaalin demokraattisen vapauden uudistamisen tarpeesta ja tulevien tekniikoiden tärkeydestä olla tämän liikkeen eturintamassa.

Siellä hän puhui salausvaluuttojen ja ihmisoikeuksien leikkauksesta

Kasparov selitti puolueettomasti, ettei kryptovaluutat ole luontaisesti huonoja tai hyviä. Sen sijaan ne voidaan aseistaa eri tarkoituksiin. Väärän henkilön käsissä ne voivat aiheuttaa vahinkoa, mutta asianmukaisella käytöllä hyödyt ovat rajattomat. Jatkuvanaan hän sanoi, että pelot kryptovaluuttojen mahdollisista ala-arvoista ovat „yliarvioitu“.

Yläpuolet toisaalta „sallivat yksilöllisemmän hallinnan yksilöille aikana, jolloin yhä enemmän elämämme elementtejä hallitsee joko valtio, yritykset tai ulkopuoliset puolueet, joilla voi olla jollain tavoin salainen suunnitelma“ , Kasparov sanoi. Henkilökohtaisempana huomautuksena, shakin suurmestarin mielestä Bitcoin hajautettuna tekniikkana on yksinkertaisesti luonnollinen vastaus yleisölle, joka on menettänyt hallinnan keskitetyissä laitoksissa. Pohjimmiltaan hän uskoo, että kryptovaluutat voivat auttaa palauttamaan hallinnan massoihin.

Kasparov on erittäin iso sääntelystä. Jotta valtio toimisi täysimääräisesti, Kasparov myöntää, että yksityisyyden loukkauksia ei voida täysin poistaa, mutta hän ehdottaa, että ihanteelliset sääntelylait voivat luoda voiton molemmille osapuolille. Hän puhui myös valtiolle ja sen valtuudelle laskea liikkeelle rahaa halutessaan sanomalla, että asiat ovat päässeet käsistä (ajattelevat inflaatiota) ja että sijoittajat tarvitsevat kipeästi vaihtoehtoista varallisuuden säilyttämismenetelmää vahingoilta, joita inflaatio on aiheuttanut. Jälleen hän esitti Bitcoinin ensisijaisena ratkaisuna.

Categories: Bitcoin
Tags: